Mancarica de post cu soia si fasole verde

de goldielocks in Mancaruri de post, 13 Mar 2011 | 10259 vizualizari

 

Astazi va prezint un alt fel de mancare bun si de post,o reteta plina de vitamine si nutrienti esentiali,asa ca nu trebuie sa va faceti griji pentru ca lipsesc ingrediente,precum carnea sau lactatele,din meniu.In zilele de dulce,puteti inlocui soia cu piept de pui sau oricare alt tip de carne va place.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de soia felii
  • 3 cartofi medii
  • 1 cutie ciuperci
  • fasole verde-400 gr(din borcan sau congelata)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • piper,sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de post cu soia si fasole verde:

Toaca ceapa marunt,curata si taie cartofii in cubulete potrivite ca marime.Caleste ceapa,apoi adauga cartofii si 2 cani si jumatate de apa.  Lasa-i sa fiarba,intre timp fierbe soia in apa clocotita timp de 30 min,scurge-o si presar-o cu sare.In putin ulei,prajeste feliile de soia.Dupa ce au fiert cartofii,adauga pastaile,ciupercile scurse, usturoiul taiat fin,bulionul,condimentele,sarea,iar feliile de soia le pui deasupra.Mai tine mancarea pe foc inca 5 min,la foc mic,apoi stinge-i focul.
Se serveste calda,alaturi de muraturi sau o salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de post cu soia si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole iahnie